Mesaj Panosu
Akrep Burcu
 Pano Kılavuzu  •  Programlar  •  Seçenekler  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar • •  Oturum Aç  •  Radyo
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu
Eğitim Sorumlusu

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 03 May, 2009 09:44  Mesaj konusu:  Eğitimde 45 yıllık kurallar değişiyor Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eğitimde düzenlemeler devam ediyor. Askeri kurallara göre belirlenen ’Okulların Merasim Geçiş Yönetmeliği’nin değişmesinin ardından MEB, ’Lise ve Ortaokullar Yönetmeliği’nde de yeni düzenlemelere gitti
MİLLİ Eğitim Bakanlığı’nın (MEB), 45 yıllık "Lise ve Ortaokullar Yönetmeliği"nde yaptığı değişiklikle liseye ilk defa kayıt olacakların yaş sınırı 19’dan 18’e çekildi. Buna göre liseye başlayacak öğrencinin 18 yaşından gün almamış olması gerekiyor. MEB’in, Resmi Gazete’de yayımlanmak üzere Başbakanlık’a sunduğu yeni yönetmelikle, valiliğin izni ile "bir yaş büyük öğrencilerin" liseye alınabileceği yetkisi de kaldırılıyor. Yeni yönetmelikle artık genel liselerin sınıf mevcudu da 36’yı geçemeyecek. Yeni yönetmelikle hamile olan öğretmenlere doğuma üç ay kala ve doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmeyecek. Yönetmelikte yapılan bir başka değişiklik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda liselilerin de iki gün tatil yapacak olması. Yeni düzenleme ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda hem lise hem de ilköğretim öğrencilerine tanınan "ertesi gün" tatili, 23 Nisan’larda da ilköğretimle birlikte lise öğrencilerine de tanınacak.

Liseler 23 Nisan’da iki gün tatil yapacak.

18 yaşından gün alan liseye gidemeyecek.

Sınıf mevcudu 36’yı geçemeyecek.

Hamile öğretmenlerin nöbet muafiyet süresi uzadı.

HÜRRİYET

Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin

MEVLANA

Akrep Cinsiyet:Bayan Domuz Çevrimdışıakrep_S_26 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
akrep_S_26
Eğitim Sorumlusu
Eğitim Sorumlusu

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 03 May, 2009 09:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hayırlı olsun yeni bakanımız Nimet Çubukçu'dur (Aileden ve Kadından Sorumlu eski bakan). Göreceğiz bakalım.

Elbet ekmek de sensin.
Eğer akıl erdirebiliyorsan bu sözün sırrına;
Bil ki her ne arıyorsan o sensin

MEVLANA

Akrep Cinsiyet:Bayan Domuz Çevrimdışıakrep_S_26 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Asrın_Yakışıklısı
Atıldı
*AkrepKartal*
*AkrepKartal*

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 03 May, 2009 13:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tatil yapma olayı çok canımı sıkıyor benim.ne bu be... liselerin 19 mayısla işi olur 23 nisanla değil Cool

Sarhoşun gök kubbesi yıldızlarla süslüdür..
Aşığın gök kubbesi ise canlarla süslü ~

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıAsrın_Yakışıklısı kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gece_akrebi
Yönetim
Yönetim

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 03 May, 2009 23:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

asker gibi geçiş yapması yakışıyordu öğrencilere... disiplin için iyiydi, koyun sürüsü gibi hiç olmadı.

~Biz hep tek kişi olduk~
Gizli Link... Linkleri Görebilmek İçin Üye Girişi Yapmalısınız
Üye Olmak İçin Tıklayın Üye iseniz Giriş Yapınız

Akrep Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıgece_akrebi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Ahmet
*SiyahAkrep*
*SiyahAkrep*

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 03 May, 2009 23:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hayırlısı olsun.

Balık Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıAhmet kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
intuition
*AkrepKral*
*AkrepKral*

turkey.gif
MesajTarih: Pts 04 May, 2009 09:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

boş işler müdürlüğü

Akrep Cinsiyet:Bayan Keçi Çevrimdışıintuition kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      
Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indirebilirsiniz

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Acil durumlarda hayat kurtaran altın ... AkrepKral Sağlık 0 Sal 20 Tem, 2010 12:15 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Referandumla Neler Değişiyor. 40 Soru... AkrepKral Güncel Olaylar ve Haberler 0 Cum 16 Tem, 2010 20:13 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Kur'an'ın 1400 yıllık nuru bilime ışı... AkrepKral İlahi Sesler 0 Pts 28 Haz, 2010 15:54 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Bilim ve Teknik Özel, DVD Toplam 457 ... AkrepKral Eğitim Genel Programlar 0 Pzr 06 Haz, 2010 13:47 Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok 140 yıllık denklem çözüldü AyaSofya Güncel Olaylar ve Haberler 0 Pts 17 May, 2010 15:40 Son gönderilen mesajlar

Pano Güvenliği

21344 Saldırı girişimi engellendi.
CrackterTracker Türkçe çeviri: phpBB Turkey
Saatler GMT +2 dilimine göredir
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye

Web www.akreportalnet.com
php-BB2P ve php.BB © php-BB Group :: S.E.O
| Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | AOL&Google Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | MSN LiVE Arama Motorunda Akrep Portal Net Site İçeriği | Yahoo İndex URL |
RSS Site Haber Akışı Sitemap Site Haritası
|  Akrep Portal | Akrep Burcu | Astral Seyahat | SeyrüSefa  | Telekinezi | Derthane | Tekil Hit | Eğitim Kafe | Rüya Tabirleri |

Akrep Burcu, Akrep Portal Yayın Grubunda İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.akreportalnet.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. akreportalnet.com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler akreportalnet@hotmail.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.

site ekle web siteleri
Review www.akreportalnet.com on alexa.com